flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня юриста

06 жовтня 2017, 13:59

  6 жовтня 2017 року в господарському суді Харківської області відбулись урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня юриста. До колективу суду з вітальними словами звернулась в.о. голови суду Калантай Майя Віссаріонівна. У своєму виступі наголосила на важливості професії юриста у суспільстві, побажала нових здобутків у житті та професійної наснаги.

  Також присутніх привітали судді господарського суду Харківської області Бринцев Олексій Васильович та Калініченко Наталія Вадимівна. Побажали колективу високих досягнень у важливій  соціально корисній діяльності, реалізації всіх планів і починань, міцного здоров’я та легкого вирішення складних проблем. Керівник апарату суду Поляков Олександр Володимирович зазначив, що свято Дня юриста об’єднує величезне число професіоналів різних сфер діяльності та важливою складовою професійного рівня юриста є його багатогранні практичні навички та вміння.

  Після чого відбулось нагородження працівників апарату суду Подяками начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Харківській області, Грамотами та Подяками Господарського суду Харківської області за значний внесок у справу забезпечення діяльності господарського суду.

  Наприкінці урочистих зборів в.о. голови господарського суду Харківської області ще раз привітала колектив з Днем юриста та побажала всім святкового настрою.