flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помічники суддів Господарського суду Харківської області підвищили свою кваліфікацію

13 жовтня 2017, 10:30

  9–13 жовтня 2017 року помічники суддів Господарського суду Харківської області пройшли підготовку помічників суддів і консультантів місцевих та апеляційних господарських судів, яка проводилась в місті Харкові місцевим  регіональним відділенням Національної школи суддів України.

  Від Господарського суду Харківської області участь у навчанні помічників суддів та консультантів взяли судді: Олексій Бринцев, Ольга Ємельянова, Владлена Суслова, Тетяна Лавренюк, Тетяна Пономаренко та суддя-спікер суду Тетяна Суярко.

  Про судові рішення у Господарському процесі розповіла суддя господарського суду Харківської області Тетяна Пономаренко та суддя-спікер суду, член Ради суддів України Тетяна Суярко.

  Суддя Господарського суду Харківської області Тетяна Лавренюк провела інтерактивне заняття з питань європейської  системи захисту прав людини та застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини в національній судовій практиці.

  Суддя Господарського суду Харківської області Олексій Бринцев провів інтерактивне заняття на тему: «Докази та доказування в господарському судочинств».

  Судді Господарського суду Харківської області Ольга Ємельянова та Владлена Суслова  підвищили обізнаність помічників суддів і консультантів з актуальних питань, що виникають під час розгляду корпоративних спорів.

  Використано інформацію з сайту Національної школи суддів України