flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь суддів господарського суду Харківської області Ольги Ємельянової та Владлени Суслової у загальних зборах членів ГО «Асоціація суддів господарських судів України»

31 жовтня 2017, 15:15

  26 жовтня 2017 року в Одеському апеляційному господарському суді відбулися чергові загальні збори членів ГО «Асоціація суддів господарських судів України», на яких були присутні голови господарських судів усіх інстанцій та делеговані від судів представники відокремлених підрозділів Асоціації.

  Господарський суд Харківської області представляли судді господарського суду Харківської області: Ємельянова Ольга Олександрівна та Суслова Владлена Володимирівна.

  Захід урочисто відкрила голова ГО «Асоціація суддів господарських судів України» Наталія БогацькаСергій Могил, заступник голови ВГСУ, побажав плідної співпраці та наголосив, що даний захід є особливо важливим з огляду на те, що за рік роботи Асоціації вже є що підсумовувати, тим більше у такому багаточисельному складі.

  Після того, як учасники зборів заслухали доповідь голови організації про діяльність Асоціації, присутні висловили довіру Наталії Богацькій та підтвердили її повноваження на посаді голови АСГСУ.

  Другу частину роботи Зборів розпочав Богдан Львов, голова Вищого господарського суду України, який, привітавши присутніх у залі, відзначив актуальність та важливість подібних комунікаційних заходів для суддів, адже вони створюють умови для ефективного спілкування та обміну досвідом. 

  За результатами проведення загальних зборів Асоціації суддів господарських судів України, прийнято рішення стосовно необхідності врегулювання питань створення Служби судової охорони; вирішення питання щодо закриття публічного доступу до декларацій суддів та членів їх сімей, з метою державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей; необхідність ініціювання перед суб'єктами законодавчої ініціативи вирішення питання про повернення місцевим спеціалізованим судам функцій розпорядників бюджетних коштів.

  Наприкінці зборів, Наталія Богацька подякувала присутнім за активну участь у налагодженні комунікації між судами господарської юрисдикції та висловила побажання подальшої плідної роботи підрозділів Асоціації, які охоплюють усі регіони нашої країни.