flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл з питань добору та кваліфікаційного оцінювання суддів

30 листопада 2017, 09:26

   24 листопада 2017 року у м. Харкові Асоціацією правників України спільно з Вищою кваліфікаційною комісією суддів України проведено круглий стіл з питань добору та кваліфікаційного оцінювання суддів.

   Участь у заході взяли представники Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради правосуддя, члени Ради суддів України, кандидати на посади суддів Вищого суду з питань інтелектуальної власності, судді, представники Асоціації розвитку суддівського самоврядування в Україні, адвокати та науковці.

   Від господарського суду Харківської області участь у круглому столі взяли голова суду Усатий Віталій Олександрович та інші судді суду.

   Під час круглого столу присутні обговорили питання щодо кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів, добору кандидатів на посади суддів місцевого суду та конкурсу на посади суддів Вищого суду з питань інтелектуальної власності.

   Використано інформацію з сайту Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України» http://uba.ua/ukr/events/2548/ та фото зі сторінки зазначеної громадської організації у Facebook https://www.facebook.com/UkrainianBarAssociation/posts/1750603638312909