flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо суддю Олександра Мамалуя з 3-ю позицією за рейтингом до Верховного Суду!

28 липня 2017, 16:47

   Колектив Господарського суду Харківської області вітає суддю Мамалуя Олександра Олексійовича з 3-ю позицією за рейтингом на посади суддів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду!

   Суддівський корпус та апарат суду пишаються Олександром Олексійовичем, який набрав один з найвищих результатів серед конкурсантів до Верховного Суду з усієї країни.

  «Серед переможців конкурсу ми бачимо професорів та викладачів вищих навчальних закладів, суддю-добровольця, який боронив Донецький аеропорт, правозахисників з досвідом роботи в Європейському суді з прав людини, адвокатів, які отримали освіту в провідних міжнародних університетах. Сподіваюсь, що вже незабаром, вони стануть новими обличчями українського правосуддя», – зазначив Голова ВККС Сергій Козьяков. (Інформацію використано з сайту ВККС)

   Колектив суду також пишається суддями Господарського суду Харківської області Бринцевим Олексієм Васильовичем, Калініченко Наталією Вадимівною та Кононовою Ольгою Валеріївною, які гідно склали професійні та психологічні тести, пройшли всі необхідні перевірки державних органів, Громадської ради доброчесності та подолали цей непростий конкурсний шлях!