flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ознайомчий візит студентів до господарського суду Харківської області

24 листопада 2017, 12:58

   22 листопада 2017 року господарський суд Харківської області відвідали студенти 4-го курсу факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ.

  Голова суду Усатий Віталій Олександрович розповів присутнім, які справи розглядаються господарським судом та про діяльність суду. Пояснив, що судові засідання у суді є відкритими, крім випадків, установлених законом. Розповів студентам про посаду голови суду, керівника апарату суду та побажав студентам успіхів у навчанні.

   Керівник апарату суду Поляков Олександр Володимирович ознайомив студентів із структурою суду та завданнями відділів, які існують у суді, висвітлив присутнім правила поведінки у судовому засіданні.

 

 

   Після розгляду зазначених питань студенти були присутніми у судовому засіданні та більш детально ознайомились із внутрішньою роботою структурних підрозділів суду. Відвідали архів суду та канцелярію, фінансово-економічний відділ і відділ управління персоналом, організаційно-аналітичний відділ і відділ статистики та інформаційних технологій.

  У музеї історії економічного судочинства студентів ознайомлено з історією створення господарських судів в Україні, зокрема відвідувачам музею детально розповіли про господарський суд Харківської області.