flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома:  Відділу освіти, культури, молоді та спорту Курилівської сільської ради Куп'янського району Харківської області  

13 листопада 2023, 14:07

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

__________________________________________________________________

 

 

Повідомлення

 

 

До відома:  Відділу освіти, культури, молоді та спорту Курилівської сільської ради Куп'янського району Харківської області  

 

Зміст повідомлення: ухвалою Господарського суду Харківської області від 09 листопада 2023 року прийнято позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" до Відділу освіти, культури, молоді та спорту Курилівської сільської ради Куп'янського району Харківської області про стягнення заборгованості у розмірі 124 831,75 грн. за договором №19-1057/21-БО-Т постачання природного газу від 09.11.2021 до розгляду та відкрито провадження у справі №922/4698/23.

Постановлено розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін (без проведення судового засідання).

Роз'яснено відповідачу, що у разі наявності заперечень проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, він має подати суду заяву із обґрунтуванням своїх заперечень, протягом п'яти днів з дня вручення даної ухвали.

Попереджено відповідача, що у разі неподання ним обґрунтованих заперечень щодо розгляду справи у порядку спрощеного позовного провадження, він має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Встановлений відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву та доданих до нього документів, що підтверджують заперечення проти позову, п'ятнадцять днів з дня вручення даної ухвали та надати (надіслати) позивачу копію відзиву та доданих до нього документів, докази чого надіслати (надати) суду.

Повідомлено учасників справи про можливість одержання інформації по справі зі сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://court.gov.ua/.

 

 

 

Суддя                                                                     О.В. Погорелова