flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч суддів Господарського суду Харківської області з М.І. ТІТОВИМ

26 березня 2024, 17:33
 24 березня 2024 року до Господарського суду Харківської області завітав Микола Ілліч ТІТОВ, відомий український правознавець науковець, педагог,
державний, політичний та громадський діяч, перший заступник Голови Вищого господарського суду України у відставці, суддя вищого кваліфікаційного класу, заслужений юрист України, кандидат юридичних наук, доцент, голова Асоціації випускників НЮУ імені Ярослава Мудрого, Почесний громадянин Харківської області, повний кавалер ордену «За заслуги», лауреат Премії імені Ярослава Мудрого Національної академії правових наук України.
 Під час зустрічі з суддями Господарського суду Харківської області Микола Ілліч ТІТОВ презентував свою книгу «Вибрані праці. Монографії, підручники, навчальні посібники, коментарі та статті».
 Книга - є підбиттям підсумків до 75-річчя Миколи Ілліча та вмістила в собі плоди багаторічної наукової та творчої діяльності.
 Голова суду Наталія НОВІКОВА від імені суддівського корпусу Господарського суду Харківської області висловила слова подяки Миколі ТІТОВУ за приділений час, обмін професійним досвідом, участь у розвитку та становленні українського судочинства.
 Микола Ілліч відповів словами вдячності за увагу до його наукової діяльності та дружню і теплу атмосферу зустрічі. Поділився теплими спогадами багаторічної праці та дав поради суддям теперішнього часу.
 
 
Довідково:
У 1988 році призначений Головним державним арбітром Держарбітражу Харківської області. У 1991 році Верховною Радою України обраний першим головою обласного арбітражного (потім Господарського) суду області.
З 2001 року, після створення системи апеляційних судів, був обраний суддею і першим головою Харківського міжобласного апеляційного господарського суду.
Суддівську кар'єру завершив у 2004 році, пішовши у відставку з поста першого заступника голови Вищого господарського суду України.