flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома: ТОВ «Будтехтранс» м. Луганськ, Луганський МЦЗ м. Луганськ, УПФУ в Ленінському районі м. Луганська, ВВД ФСС НВВ та ПЗУ у м. Луганськ, Ленінська МДПІ у м. Луганськ.

18 березня 2015, 16:16

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

______________________________________________________________________

 

 

Повідомлення

 

До відома: ТОВ «Будтехтранс» м. Луганськ, Луганський МЦЗ м. Луганськ, УПФУ в Ленінському районі м. Луганська, ВВД ФСС НВВ та ПЗУ у м. Луганськ, Ленінська МДПІ у м. Луганськ.

            ЗМІСТ ПОВІДОМЛЕННЯ: Ухвалою господарського суду Харківської області  від «16» березня 2015 р. по справі № 12/94б/2011 за заявою  за заявою Публічного АТ "Енергомашспецсталь", м. Краматорськ до ТОВ "Будтехтранс", м. Луганськ про визнання банкрутом  прийнято та призначено до розгляду в судовому засіданні клопотання ліквідатора ТОВ "Будтехтранс" арбітражного керуючого Шалашного Л.О. на "02" квітня 2015 р. о(б) 11:00; призначено до  слухання  звіт ліквідатора на  "02" квітня 2015 р. о(б) 11:00; зобов’язано ліквідатора та кредиторів надати до господарського суду Харківської області суду копії всіх документів, які надавались до господарського суду Луганської області по справі №12/94б/2011 (в тому числі ухвали, постанови суду, клопотання, заяви учасників судового процесу, звіти ліквідатора, додатки до нього, і т.п.), повний звіт ліквідатора та всі необхідні докази  у відповідності до приписів ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", разом з рішенням комітету кредиторів щодо результатів їх розгляду, належним чином засвідчені копії документів, які стосуються справи про банкрутство ТОВ "Будтехтранс"; зобов'язано ліквідатора повідомити членів комітету кредиторів про дату, час та місце розгляду справи. Докази повідомлення надати до суду; явку в судове засідання ліквідатора та членів комітету кредиторів визнати обов'язковою.

            Засідання  відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 61022,  місто Харків, майдан Свободи 5, 8-й під’їзд, 1-й поверх, кабінет № 104.

 

 Справу розглядає суддя Савченко А.А.