flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги - Фізичної особи - підприємя Кривицької Світлани Вікторівни, м. Луганськ, та Товариства з обмеженою відповідальністю "Елітінвест-Групп", м. Луганськ

18 березня 2015, 16:30

До уваги - Фізичної особи - підприємя Кривицької Світлани Вікторівни, м. Луганськ, 

  та Товариства з обмеженою відповідальністю "Елітінвест-Групп", м. Луганськ

 

 

Господарський суд Харківської області (суддя Жигалкіна І.П.)  

Порушив провадження у справі та призначив розгляд справи 922/1428/15 на "02" квітня 2015 р. о 10:45

 

Судове засідання відбудеться: м. Харків, пл.. Свободи,5, Держпром,8 під’їзд, 1 поверх, каб. 127

 

Суть спору: Солідарне стягнення з Фізичної особи - підприємя Кривицької Світлани Вікторівни та Товариства з обмеженою відповідальністю "Елітінвест-Групп", м. Луганськ суму боргу за Кредитним договором №010/42-0-1/862 від 23.09.2011 р. А також покладення на Відповідача судового збору.

 

 

Зобов'язано Відповідачів надати до суду:

письмовий відзив на позовну заяву, відповідно до статті 59 ГПК України з поясненням по суті заявлених вимог з наданням доказів, що обґрунтовують викладені в ньому обставини. Якщо відповідач заперечує проти позову, то надати всі документи, які підтверджують заперечення проти позову. Відзив повинен містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на конкретні норми чинного законодавства. Надіслати копію відзиву і доданих до нього документів позивачу; акт звірки взаєморозрахунків; свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, довідку про номери поточних рахунків, відкритих в установах банків станом на момент розгляду справи; засновницького договору, статуту та положення на філію, яка є стороною у справі (якщо така є).

 

З метою забезпечення правильного і своєчасного вирішення господарського спору суд визнано явку представників у засідання господарського суду обов'язковою (стаття 65 ГПК України).