flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома: ЗАТ «Сорокинський ТД» м. Краснодон Луганської області, УДСО при УМВС України в Луганській області м. Луганськ.

18 березня 2015, 17:36

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

______________________________________________________________________

 

 

Повідомлення

 

До відома: ЗАТ «Сорокинський ТД» м. Краснодон Луганської області, УДСО при УМВС України в Луганській області м. Луганськ.

  ЗМІСТ ПОВІДОМЛЕННЯ: Ухвалою господарського суду Харківської області  від «26» лютого 2015 р. по справі № 21/60б за заявою  Сватівської міжрайонної державної податкової інспекції Луганської  області, м. Сватове Луганської області, Управління Пенсійного фонду України в Сватівському районі Луганської області, м. Сватове Луганської області до Закритого акціонерного товариства "Сватівський молочний завод",  м. Сватове Луганської області про визнання банкрутом  відкладено слухання звіту ліквідатора на "02" квітня 2015 р. о(об) 10:10, зобов’язано ліквідатора надати до господарського суду Харківської області суду копії всіх документів, які надавались до господарського суду Луганської області по справі №21/60б (в тому числі ухвали, постанови суду, клопотання, заяви учасників судового процесу, звіти ліквідатора, додатки до нього, і т.п.), повний звіт ліквідатора та всі необхідні докази  у відповідності до приписів ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", разом з рішенням комітету кредиторів щодо результатів їх розгляду, належним чином засвідчені копії документів, які стосуються справи про банкрутство ЗАТ "Сватівський молочний завод", в тому числі письмові документи про виявлення та реалізацію майна банкрута в межах ліквідаційної процедури.

        Засідання  відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 61022,  місто Харків, майдан Свободи 5, 8-й під’їзд, 1-й поверх, кабінет № 104.

 

 Справу розглядає суддя Савченко А.А.