flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "Перемога", м. Краснодон

24 березня 2015, 17:54

До уваги

Справа № 922/1430/15

Позивач Публічне акціонерне товариство "Райффайзен Банк Аваль", м. Київ     до  Товариства з обмеженою відповідальністю  "Перемога", м. Краснодон

про стягнення коштів.

Ухвалою господарського суду Харківської області від 23.03.2015 р. було відкладено розгляд справ на "22" квітня 2015 р. о 11:30. 

Зобов'язати сторін виконати вимоги ухвали господарського суду Харківської області  про порушення провадження у справі в повному обсязі.

 Усім учасникам судового процесу забезпечити явку своїх представників у судове засідання з належним чином оформленими повноваженнями.

 Попередити учасників судового процесу, що у разі неявки їх представників у судове засідання та ненадання витребуваних судом документів, суд має право розглянути справу за наявними в ній матеріалами в порядку ст. 75 Господарського процесуального кодексу України, а за ухилення від вчинення дій, покладених на них господарським судом, до них будуть застосовані санкції, передбачені ст. 83 ГПК України або буде винесена окрема ухвала керуючись ст. 90 ГПК України.

 

Справу розглядає суддя Чистякова І.О.

Судове засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Харківської області за адресою: 61022,  місто Харків, майдан Свободи 5, 8-й під’їзд, 3-й поверх, кабінет № 319  

 

З повним тексом судового рішення  можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень

( http://www.reyestr.court.gov.ua/ )