flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі судового засідання підвищують свій професійний рівень

16 травня 2017, 15:59

  15-19 травня 2017 року в місті Харкові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів.

  16 травня 2017 року заняття з секретарями судового засідання відбулось на базі господарського суду Харківської області.

  Привітали слухачів занять в.о. голови господарського суду Харківської області Павло Хотенець та керівник апарату суду Олександр Поляков. Під час заняття були висвітленні питання концепції електронного суду, використання інформаційних технологій у судах. Присутні познайомились з втіленням ідеї «Суд майбутнього» в організацію роботи господарського суду Харківської області (електронне судочинство). Детально розповіли про можливості прискореного отримання документів учасниками судового процесу через Єдине вікно.

  Заступник начальника відділу документального забезпечення та контролю Олена Нежинська нагадала правила ведення судового діловодства в місцевих та апеляційних господарських судах.

  Помічник судді господарського суду Харківської області Надія Люшня поділилась власним досвідом та методикою роботи секретаря судового засідання з матеріалами судових справ. Окремо зупинилась на питаннях щодо участі секретаря судового засідання у підготовці справи до судового розгляду, ведення протоколу судового засідання.

  На завершення учасникам було запропоновано відвідати музей господарського судочинства, ознайомитись з історією створення господарських судів України.

http://nsj.gov.ua/…/newssekretari-sudovogo-zasidannya-pidv…/