flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар на тему: «Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики»

05 грудня 2017, 11:14

   1 грудня 2017 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Центром комерційного права та Вищим господарським  судом України проведено семінар для суддів господарських судів на тему: “Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики”.

   Мета заходу –  обговорення проблемних питань, що виникають у ході розгляду справ про банкрутство, з точки зору закону та судової практики.

   Від господарського суду Харківської області участь у семінарі взяли голова суду Усатий Віталій Олександрович, судді: Дзюба Олег Анатолійович, Міньковський Станіслав Володимирович.

 

 

   Учасники заходу обговорили суддівське правотворення, проблемні питання щодо застосування законодавства, що виникають під час провадження у справах про банкрутство та практичні аспекти у зв'язку з реалізацією майна боржника та заміщення активів у процедурі банкрутства. Присутні також розглянули законодавчі ініціативи щодо удосконалення системи банкрутства.

   У ході семінару судді проаналізували приклади з власної практики та обмінялися досвідом.

   Використано інформацію та фото з сайту Національної школи суддів України, детальніше про захід можна дізнатися за посиланням http://nsj.gov.ua/ua/news/reforma-zakonodavstva-pro-bankrutstvo-ta-formuvannya-nalejnoi-sudovoi-praktiki/