flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

секретар судового засідання господарського суду Харківської області (дві посади)

14 лютого 2019, 16:57

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
   

 

 

НАКАЗ

 

14 лютого 2019 року                                                                                29-к/а

 

Про оголошення конкурсу на

зайняття вакантної посади та

заміщення посади державної

служби категорії «В»  

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу», Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя 05.09.2017 № 2646/0/15-17, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017    № 648), зі змінами,

 

Н А К А З У Ю :

 

1.1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання господарського суду Харківської області.

1.2. Оголосити конкурс на заміщення посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання господарського суду Харківської області, по строковому трудовому договору, на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.

2.1. Затвердити умови конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання господарського суду Харківської області (додаток № 1).

2.2. Затвердити умови конкурсу на заміщення посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання господарського суду Харківської області, по строковому трудовому договору, на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника (додаток № 2).

  1. Відділу управління персоналом господарського суду Харківської області направити даний наказ та його умови в електронній формі до Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Харківській та Сумській областях не пізніше наступного робочого дня з дня підписання цього наказу.
  2. Наказ про оголошення конкурсу та його умови розмістити на офіційному веб-сайті господарського суду Харківської області (http://hr.arbitr.gov.ua) у строки, визначені законодавством.
  3. Відділу управління персоналом господарського суду Харківської області забезпечити прийом кадрових документів від претендентів на зайняття та заміщення вищезазначених посад протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань державної служби.

 

 

В.о. керівника апарату суду                          (підпис)                                           О.В. Рискіна

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                  наказом керівника апарату

                                        господарського суду

                                      Харківської області

                                                               від 14 лютого 2019 року № 29-к/а

 

 

УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання господарського суду Харківської області

 

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Направляє судові виклики, повідомлення, листи, телефонограми, оригінали, копії судових рішень тощо в справах, які знаходяться у провадженні судді (суду).

2. Здійснює виготовлення, оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду на вході у зал судового засідання.

3. Перевіряє, хто з учасників судового процесу з’явився в судове засідання, хто з учасників судового процесу бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, і доповідає про це головуючому.

4. Перевіряє працездатність засобу технічної фіксації судового процесу перед початком судового засідання та забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами.

5. Забезпечує контроль за повним фіксуванням судового засідання технічними засобами і проведенням судового засідання в режимі відеоконференції (хід, стадії і результати процесуальних дій).

6. Забезпечує ведення протоколу судового засідання та складає протоколи вчинення окремих процесуальних дій.

7. Забезпечує оформлення матеріалів справи (формує документи, підшиває, складає опис справи), своєчасно здійснює передачу справ до архіву суду.

8. Здійснює заходи щодо вручення учасникам процесу судових викликів, повідомлень, листів, копій судових рішень тощо по справах (в канцелярії суду).

9. Здійснює оформлення поштових конвертів, повідомлень про вручення, для направлення листів, оригіналів та копій судових рішень тощо.

10. Отримує під розпис до початку кожного судового засідання в канцелярії суду всі документи належні судді, якому він підпорядкований, та невідкладно передає отримані документи на розгляд судді.

11. Виконує обов’язки судового розпорядника у випадку його відсутності.

12. Виконує інші доручення судді, що стосуються виконання посадових обов’язків та розгляду справи, приймає до уваги рекомендації помічника судді, з цього приводу, також виконує доручення керівника апарату суду з питань проходження державної служби та виконання посадових обов’язків.

 

Умови оплати праці

Відповідно до Закону України «Про державну службу»; нормативно-правового акту, що регламентує умови оплати праці державних службовців у 2019 році

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 

Безстроково

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1. Копія паспорта громадянина України

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки

4. Копія (копії) документа (документів) про освіту

5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою

6. Заповнена особова картка встановленого зразка

7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік

 

Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань державної служби

 

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

 

61022, м. Харків, майдан Свободи, 5

Держпром, 8-й під’їзд, 3 поверх, кім. 308

 

о 10 год. 00 хв. 11 березня 2019 року

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

 

 Медведь Ірина Валентинівна

 Бабенко Вікторія Ігорівна

(057) 705-14-59, inbox@hr.arbitr.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Повна вища освіта не нижче молодшого бакалавра, бакалавра

Галузь знань - Право

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Особливості роботи (індивідуальна та командна робота)

1. вміння особисто вирішувати комплексні завдання  2. орієнтація на командний результат 

2

Зовнішні зв’язки (відділ документального забезпечення та контролю (канцелярія) господарського суду Харківської області)

1. вміння ефективної координації з іншими 2. вміння надавати зворотний зв'язок 

3

Уміння працювати з комп’ютером (рівень користувача, зазначити необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа)

 впевнений користувач ПК, бажано АСДС КП «ДСС»,   

4

Необхідні ділові якості

 

1. навички контролю

2. здатність концентруватись на деталях

3. стресостійкість

4. вимогливість

5. оперативність

 

5

Необхідні особистісні якості

1. чесність

2. надійність

3. порядність

4. дисциплінованість

5. відповідальність

 

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1. Конституція України2. Закон України «Про державну службу»3. Закон України «Про запобігання корупції» 

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

1. Закон України «Про судоустрій і статус суддів»2. Господарський кодекс України3. Господарський процесуальний кодекс України 4. Інструкція з діловодства в господарських судах України, затверджена наказом Державної судової адміністрації України 20.02.2013 № 28, із змінами5. Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затверджено Рішенням Ради суддів України 26.11.2010 № 30, із змінами 
       

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                  наказом керівника апарату

                                        господарського суду

                                      Харківської області

                                                             від 14 лютого 2019 року № 29-к/а

 

 

УМОВИ
проведення конкурсу на заміщення посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання господарського суду Харківської області, по строковому трудовому договору, на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника

 

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Направляє судові виклики, повідомлення, листи, телефонограми, оригінали, копії судових рішень тощо в справах, які знаходяться у провадженні судді (суду).

2. Здійснює виготовлення, оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду на вході у зал судового засідання.

3. Перевіряє, хто з учасників судового процесу з’явився в судове засідання, хто з учасників судового процесу бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, і доповідає про це головуючому.

4. Перевіряє працездатність засобу технічної фіксації судового процесу перед початком судового засідання та забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами.

5. Забезпечує контроль за повним фіксуванням судового засідання технічними засобами і проведенням судового засідання в режимі відеоконференції (хід, стадії і результати процесуальних дій).

6. Забезпечує ведення протоколу судового засідання та складає протоколи вчинення окремих процесуальних дій.

7. Забезпечує оформлення матеріалів справи (формує документи, підшиває, складає опис справи), своєчасно здійснює передачу справ до архіву суду.

8. Здійснює заходи щодо вручення учасникам процесу судових викликів, повідомлень, листів, копій судових рішень тощо по справах (в канцелярії суду).

9. Здійснює оформлення поштових конвертів, повідомлень про вручення, для направлення листів, оригіналів та копій судових рішень тощо.

10. Отримує під розпис до початку кожного судового засідання в канцелярії суду всі документи належні судді, якому він підпорядкований, та невідкладно передає отримані документи на розгляд судді.

11. Виконує обов’язки судового розпорядника у випадку його відсутності.

12. Виконує інші доручення судді, що стосуються виконання посадових обов’язків та розгляду справи, приймає до уваги рекомендації помічника судді, з цього приводу, також виконує доручення керівника апарату суду з питань проходження державної служби та виконання посадових обов’язків.

 

Умови оплати праці

Відповідно до Закону України «Про державну службу»; нормативно-правового акту, що регламентує умови оплати праці державних службовців у 2019 році

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 

Строково

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1. Копія паспорта громадянина України

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки

4. Копія (копії) документа (документів) про освіту

5. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою

6. Заповнена особова картка встановленого зразка

7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік

 

Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань державної служби

 

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

 

61022, м. Харків, майдан Свободи, 5

Держпром, 8-й під’їзд, 3 поверх, кім. 308

 

о 10 год. 00 хв. 11 березня 2019 року

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

 

 Медведь Ірина Валентинівна

 Бабенко Вікторія Ігорівна

(057) 705-14-59, inbox@hr.arbitr.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Повна вища освіта не нижче молодшого бакалавра, бакалавра

Галузь знань - Право

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Особливості роботи (індивідуальна та командна робота)

1. вміння особисто вирішувати комплексні завдання  2. орієнтація на командний результат 

2

Зовнішні зв’язки (відділ документального забезпечення та контролю (канцелярія) господарського суду Харківської області)

1. вміння ефективної координації з іншими 2. вміння надавати зворотний зв'язок 

3

Уміння працювати з комп’ютером (рівень користувача, зазначити необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа)

 впевнений користувач ПК, бажано АСДС КП «ДСС»,   

4

Необхідні ділові якості

 

1. навички контролю

2. здатність концентруватись на деталях

3. стресостійкість

4. вимогливість

5. оперативність

 

5

Необхідні особистісні якості

1. чесність

2. надійність

3. порядність

4. дисциплінованість

5. відповідальність

 

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1. Конституція України2. Закон України «Про державну службу»3. Закон України «Про запобігання корупції» 

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

1. Закон України «Про судоустрій і статус суддів»2. Господарський кодекс України3. Господарський процесуальний кодекс України 4. Інструкція з діловодства в господарських судах України, затверджена наказом Державної судової адміністрації України 20.02.2013 № 28, із змінами5. Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затверджено Рішенням Ради суддів України 26.11.2010 № 30, із змінами