flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник начальника аналітичного відділу

29 січня 2020, 10:09

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

                                                             НАКАЗ

 

28 січня 2020 року                     Харків                                                № 15-к

 

Про оголошення конкурсу на

зайняття вакантної посади

державної служби категорії «Б»  

 

Відповідно до ст. ст. 22, 23 Закону України «Про державну службу», ст. 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02 червня 2016 року № 1402-VIII, Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя 26.11.2019 № 3162/0/15-19), Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 № 648), зі змінами,

 

Н А К А З У Ю :

 

  1. Оголосити 28 січня 2020 року конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - заступника начальника аналітичного відділу господарського суду Харківської області.
  2. Затвердити умови конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - заступника начальника аналітичного відділу господарського суду Харківської області згідно додатку.
  3. Встановити строк подання інформації для участі у конкурсі 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про оголошення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби (далі – НАДС).
  4. Відділу управління персоналом господарського суду Харківської області забезпечити розміщення наказу про оголошення конкурсу та умов його проведення не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня його підписання через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.
  5. Наказ про оголошення конкурсу та умови його проведення розмістити на офіційному веб-сайті господарського суду Харківської області (http://hr.arbitr.gov.ua) після оприлюднення інформації про оголошення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.
  6. Конкурсній комісії господарського суду Харківської області провести у визначеному законодавством порядку конкурс на зайняття вищевказаної посади 17 лютого 2020 року.
  7. Відділу управління персоналом господарського суду Харківської області забезпечити в порядку та в строки, визначені законодавством, розгляд інформації, яка подана кандидатами для участі у конкурсі.

 

 

В.о. керівника апарату суду                          (підпис)                                     А.С. Гаєвський

 

      Додаток                                

 

                                  ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                  наказом керівника апарату

                                        господарського суду

                                      Харківської області

                                                          від 28 січня 2020 року № 15-к/а

                                                                                                                                                                                        

 

Умови проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «Б» - заступника начальника аналітичного відділу господарського суду Харківської області

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Здійснює підготовку аналітичних матеріалів для розгляду на оперативних нарадах, що проводяться керівництвом суду, засіданнях органу суддівського самоврядування. Забезпечує підготовку питань до розгляду на засіданнях органу суддівського самоврядування з питань аналітичної роботи суду.

2. Приймає участь у заходах організації з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації суддів.

3. Здійснює роботу з вивчення та аналізу судової практики розгляду суддями окремих категорій справ. На основі проведених узагальнень готує пропозиції щодо розробки заходів з покращення якості розгляду господарських спорів.

4. Здійснює підготовку довідок та аналітичних матеріалів щодо кількості розглянутих, скасованих (змінених) судових актів, прийнятих суддями господарського суду, а також підстав скасування судових актів для обговорення їх на загальних зборах суддів.

5. На підставі статистичного звіту та інформації структурних підрозділів готує Доповідну записку про роботу господарського суду (за півріччя та рік) з визначенням динаміки основних показників судочинства.

6. Забезпечує підготовку довідок про показники роботи суддів господарського суду для подання їх до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

7. Розробляє пропозиції щодо вдосконалення роботи аналітичного забезпечення господарського суду.

8. Контролює роботу Бібліотеки суду.

9. Забезпечує взаємодію відділу з іншими структурними підрозділами господарського суду.

10. Виконує інші доручення голови суду та керівника апарату суду з питань діяльності відділу.

Умови оплати праці

 

Відповідно до ст. ст. 50, 52  Закону України «Про державну службу»

 

Посадовий оклад – 7010 грн.

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 

Безстроково

 

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246               (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 № 648), зі змінами (далі - Порядок)

2) резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах (згідно з вимогами, передбаченими статтею 20 Закону України «Про державну службу»);

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону

 

Державні службовці апарату господарського суду Харківської області, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у ньому

 

 

Строк подання: інформація для участі у конкурсі подається в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про оголошення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби,

 

до 18:00 11 лютого 2020 року включно

 

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, що підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо)

 

Місце, час і дата початку проведення оцінювання кандидатів

 

61022, м. Харків, майдан Свободи, 5

Держпром, 8-й під’їзд, 3 поверх, кім. 308

 

Господарський суд Харківської області

 

о 10 год. 00 хв. 17 лютого 2020 року

 

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

 

Медведь Ірина Валентинівна

(057) 705-14-59, kadry@hr.arbitr.gov.ua

 

Бабенко Вікторія Ігорівна

(057) 705-14-59, kadry@hr.arbitr.gov.ua

 

Крамська Інна Павлівна

(057) 705-14-23, Kadry2@hr.arbitr.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Ступінь вищої освіти не нижче магістра

Галузь знань - Право

2

Досвід роботи

досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

Без вимог до володіння іноземною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Уміння працювати з комп’ютером (рівень користувача, зазначити необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа)

 Впевнений користувач ПК   Відмінне володіння MS Office (Microsoft Word, Excel, PowerPoint), пошуковими програмами «ЛІГА ЗАКОН», «Законодавство»  Навички роботи в мережі Інтернет і з електронною поштою

2

Необхідні ділові якості

 

1. навички управління

2. навички контролю

3. аналітичні здібності

4. вміння розподіляти роботу

5. організаторські навички

6. вміння дотримуватись субординації

7. вміння визначати пріоритети

8. вміння аргументовано доводити власну точку зору

9. стратегічне мислення

10. стресостійкість

11. навички розв’язання проблем

3

Необхідні особистісні якості

1. чесність

2. надійність

3. порядність

4. дисциплінованість

5. відповідальність

6. комунікабельність

7. повага до інших

8. рішучість

9. ініціативність

10. готовність допомогти

11. тактовність

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1. Конституція України2. Закон України «Про державну службу»3. Закон України «Про запобігання корупції»

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ) 1. Закон України «Про судоустрій і статус суддів»

2. Господарський кодекс України

3. Господарський процесуальний кодекс України

4. Цивільний кодекс України

5. Закон України «Про доступ до судових рішень»