flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник відділу державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення

14 лютого 2020, 12:14

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


  

                                                           НАКАЗ

 

14 лютого 2020 року               Харків                                                  № 24-к

 

Про оголошення конкурсу на

зайняття вакантної посади

державної служби категорії «Б»  

 

Відповідно до ст. ст. 22, 23 Закону України «Про державну службу», ст. 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02 червня 2016 року № 1402-VIII, Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя 26.11.2019 № 3162/0/15-19), Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 № 648), зі змінами,

 

Н А К А З У Ю :

 

  1. Оголосити 14 лютого 2020 року конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення господарського суду Харківської області.
  2. Затвердити умови конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення господарського суду Харківської області згідно додатку.
  3. Встановити строк подання інформації для участі у конкурсі 11 календарних днів з дня оприлюднення інформації про оголошення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби (далі – НАДС).
  4. Відділу управління персоналом господарського суду Харківської області забезпечити розміщення наказу про оголошення конкурсу та умов його проведення не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня його підписання через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.
  5. Наказ про оголошення конкурсу та умови його проведення розмістити на офіційному веб-сайті господарського суду Харківської області (http://hr.arbitr.gov.ua) після оприлюднення інформації про оголошення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.
  6. Конкурсній комісії господарського суду Харківської області провести у визначеному законодавством порядку конкурс на зайняття вищевказаної посади 02 березня 2020 року.
  7. Відділу управління персоналом господарського суду Харківської області забезпечити в порядку та в строки, визначені законодавством, розгляд інформації, яка подана кандидатами для участі у конкурсі.
  8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Керівник апарату суду                          (підпис)                                               О.В. Поляков

 

                                                                                               

 

                                Додаток                                

 

                                  ЗАТВЕРДЖЕНО

                                наказом керівника апарату

                                господарського суду

                                Харківської області

                                від 14 лютого 2020 року № 24-к/а

                                                                                                                                                                                        

 

УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення господарського суду Харківської області

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Організовує планування роботи відділу державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення господарського суду та забезпечує виконання покладених на нього завдань і функцій.

2. Визначає розподіл обов’язків між працівниками відділу, координує та контролює їх діяльність.

3. Здійснює заходи щодо матеріально-технічного забезпечення діяльності суду, підтримання належного внутрішнього порядку в приміщеннях суду, господарське забезпечення проведення засідань президії суду, нарад, семінарів, інших організаційних заходів.

4. Забезпечує облік та збереження товарно-матеріальних цінностей господарського суду, організовує проведення їх інвентаризації.

5. Забезпечує робочий стан комунікаційних (каналізації, опалення, вентиляції, електромережі тощо) систем суду. Вживає заходів щодо усунення несправностей і аварій, документує їх причини та наслідки.

6. Організовує архітектурно-художнє оформлення та благоустрій приміщень суду.

7. Забезпечує створення належних та безпечних умов праці працівників суду. Організовує щоденне обслуговування приміщень суду, утримання їх в належному стані.

8. Забезпечує поточний ремонт і технічне обслуговування комп’ютерної та оргтехніки, експлуатацію та технічне обслуговування автомобільної техніки суду.

9. Організовує підготовку відділом державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення суду наказів, листів, інших документів з питань, що належать до компетенції відділу згідно з визначеною номенклатурою відповідно до встановленого в суді порядку.

10. Забезпечує своєчасне надання статистичної звітності, доповідних записок, довідок та інформацій з питань роботи відділу.

11. Здійснює заходи щодо поховання та увічнення пам’яті суддів, у тому числі суддів у відставці.

12. Здійснює контроль за дотриманням в приміщенні суду пропускного режиму, правил протипожежної безпеки та правил користування електротехнічним обладнанням.

13. Безпосередньо бере участь в договірній роботі суду та здійснює організацію ведення договірної роботи у відділі відповідно до повноважень, які визначені в Положенні про порядок ведення договірної роботи в господарському суді Харківської області.

14. Відповідає за здійснення господарських операцій та правильність їх оформлення, пов’язаних з матеріально-технічним забезпеченням суду в частині приймання-передачі послуг та робіт, визначення майна, непридатного до подальшого використання.

15. Виконує інші доручення голови суду та керівника апарату суду, пов'язані з матеріально-технічним забезпеченням суду та господарським обслуговуванням.

 

Умови оплати праці

 

Відповідно до ст. ст. 50, 52  Закону України «Про державну службу»

 

Посадовий оклад – 8110 грн.

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 

Безстроково

 

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246               (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 № 648), зі змінами (далі - Порядок)

2) резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах (згідно з вимогами, передбаченими статтею 20 Закону України «Про державну службу»);

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону

 

Державні службовці апарату господарського суду Харківської області, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у ньому

 

Строк подання: інформація для участі у конкурсі подається в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата протягом 11 календарних днів з дня оприлюднення інформації про оголошення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби,

 

до 18:00 24 лютого 2020 року включно

 

Додаткові (необов’язкові) документи

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, що підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо)

 

Місце, час і дата початку проведення оцінювання кандидатів

 

61022, м. Харків, майдан Свободи, 5

Держпром, 8-й під’їзд, 3 поверх, кім. 308

 

Господарський суд Харківської області

 

о 10 год. 00 хв. 02 березня 2020 року

 

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

 

Медведь Ірина Валентинівна

(057) 705-14-59, kadry@hr.arbitr.gov.ua

 

Бабенко Вікторія Ігорівна

(057) 705-14-59, kadry@hr.arbitr.gov.ua

 

Крамська Інна Павлівна

(057) 705-14-23, Kadry2@hr.arbitr.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Ступінь вищої освіти не нижче магістра

Спеціалізація - економіка та підприємництво або галузь знань - Право, Управління та адміністрування

2

Досвід роботи

досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

Без вимог до володіння іноземною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Уміння працювати з комп’ютером (рівень користувача, зазначити необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа)

 Впевнений користувач ПК   Відмінне володіння MS Office (Microsoft Word,  Excel, PowerPoint), пошуковими програмами  «ЛІГА ЗАКОН», «Законодавство»  Навички роботи в мережі Інтернет і з  електронною поштою

2

Необхідні ділові якості

 

1. навички управління

2. навички контролю

3. ведення ділових переговорів

4. вміння обґрунтовувати власну позицію

5. досягнення кінцевих результатів

6. вміння розподіляти роботу

7. вміння визначати пріоритети

8. стратегічне мислення

9. стресостійкість

10. навички розв’язання проблем

3

Необхідні особистісні якості

1. чесність

2. надійність

3. порядність

4. дисциплінованість

5. відповідальність

6. комунікабельність

7. повага до інших

8. рішучість

9. ініціативність

10. готовність допомогти

11. тактовність

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1. Конституція України2. Закон України «Про державну службу»3. Закон України «Про запобігання корупції»

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ) 1. Закон України «Про судоустрій і статус суддів»

2. Господарський кодекс України

3. Цивільний кодекс України

4. Закон України «Про публічні закупівлі»

5. Закон України «Про охорону праці»