flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Релігійної організації «Релігійна громада Архістратига Божого Михаїла в смт Донець Ізюмської Єпархії Української Православної Церкви» (місцезнаходження: 64250, Харківська область, Балаклійський район, селище міського типу Донець, площа Соборна,

23 січня 2024, 15:39

Повідомлення:

До уваги: Релігійної організації «Релігійна громада Архістратига Божого Михаїла в смт Донець Ізюмської Єпархії Української Православної Церкви» (місцезнаходження: 64250, Харківська область, Балаклійський район, селище міського типу Донець, площа Соборна, 1)

Повідомити Релігійну організацію «Релігійна громада Архістратига Божого Михаїла в смт. Донець Ізюмської Єпархії Української Православної Церкви» про те, що підготовче засідання у справі № 922/4849/23 відкладено на    "05" лютого 2024 р.  о 12:40   годині.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Харківської області (61022, м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 8-й під`їзд, 1-й поверх. зал № 102).

Інформацію щодо роботи суду та щодо розгляду конкретних судових справ можна отримати в електронному кабінеті в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі, на сайті суду, зі сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою http://court.gov.ua/, а також за допомогою Телеграм-бота Господарського суду Харківської області https://t.me/GospSud_kh_bot.     

 

Суддя

 

 В.В. Рильова