flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА !!! З 26.10.2020 вводиться наступний порядок пропуску відвідувачів до приміщення суду!

23 жовтня 2020, 16:53

У зв’язку з віднесенням міста Харкова до «червоного» рівня епідемічної небезпеки та виявленням захворювання на хворобу викликану COVID-19 у працівників суду з 26.10.2020 вводиться наступний порядок пропуску відвідувачів до приміщення суду!

  1. Учасники судових засідань мають право входити до приміщення суду не раніше ніж за 15 хвилин, до часу призначеного судового засідання, що вказаний в ухвалі суду, ухвалі-повідомленні тощо.

У випадку відсутності у відвідувача відповідного процесуального документу – час судового засідання встановлюється на підставі довіреності, ордеру, договору про правову допомогу, у якій наявна назва або реквізити сторони у справі, відповідно до списків справ, призначених до розгляду в цей день.

У випадку відсутності і цих документів, відвідувач має право звернутися до чергового судового розпорядника, що буде перебувати поруч з пунктом охорони за роз’ясненням процедури пропуску у приміщення суду або має право зателефонувати з власних технічних засобів відповідному спеціалісту судді, судове засідання у якого призначено за телефонами, що розміщені на вході до суду, для вирішення питання пропуску до приміщення суду.

Якщо відвідувач прибув до суду раніше ніж на 15 хвилин до початку судового засідання він не пропускається в суд Службою судової охорони, а очікує настання вказаного часу за межами приміщення суду (біля входу до 8 під’їзду будівлі Держпром), після його настання пропускається Службою судової охорони до приміщення суду за раніше вказаним принципом.

  1. Відвідувачі, що не є учасниками судових засідань та учасники судових засідань, що мають намір здати документи до канцелярії допускаються в приміщення суду (одночасно до двох осіб) під наглядом чергового судового розпорядника та співробітників Служби судової охорони (в порядку черговості).
  2. Співробітники Служби судової охорони будуть виявляти осіб, що нехтують правильним носінням захисних масок в приміщенні суду та здійснювати відповідні заходи в межах законодавства України.
  3. Учасники справ, що прийшли з метою ознайомитися з матеріалами справ мають зателефонувати відповідному спеціалісту судді за визначеним в оголошенні, що розміщене на вході в суд телефоном, після чого вони допускаються у приміщення суду Службою судової охорони за дозволом спеціаліста судді, до якого подане відповідне клопотання (заява).
  4. Якщо Ваша заява (клопотання) не потребує термінового розгляду (сьогодні) Ви можете залишити ці документи у відповідній скриньці, що розміщена на пункті Служби судової охорони суду.
  5. Копій судових рішень, наказів, відповідей на звернення будуть надсилатись через засоби поштового та електронного зв'язку.
  6. Якщо в Вас виникли питання, звертайтеся за консультацією до чергового судового розпорядника, що знаходиться біля пункту Служби судової охорони. Якщо вони не можуть бути вирішені, за телефонами керівництва суду.

                                                                                                                                  Підстава: розпорядження в.о. голови суду  №04 від 22.10.2020