flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка керівників апаратів місцевих та апеляційних судів

22 січня 2018, 14:15

 

  15–19 січня 2018 року в місті Харкові місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено підготовку керівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

  Від господарського суду Харківської області участь у підготовці взяли керівник апарату суду Поляков Олександр Володимирович та заступник керівника апарату суду Рискіна Олена Вадимівна.

  Під час заходу слухачі ознайомились з основами організаційного керівництва діяльністю суду, розглянули окремі аспекти планування роботи суду та практики розподілу обов'язків між працівниками апарату. Обговорили основи фінансово-планової діяльності та фінансово-податкової звітності суду. Також присутні обмінялись досвідом з питань реалізації проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу та впровадженню інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний суд». Опанували техніки безконфліктної взаємодії працівників та розвинули навички управління колективом і делегування повноважень. Розглянули особливості проходження державної служби в судах та ведення кадрового діловодства. Слухачі ознайомились з основами українського писемного та усного мовлення в юридичній сфері, вимогами до укладання документів та особливостями їх мовного оформлення.

  Використано інформацію та фото з сайту Національної школи суддів України, детальніше про підготовку можна дізнатись за посиланням http://nsj.gov.ua/ua/news/sudove-administruvannya-innovatsiyni-formi-ta-metodi-/