flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Харківської області пройшли практику студенти

19 березня 2018, 15:34

Впродовж лютого-березня у господарському суді Харківської області студенти 4 курсу, юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна проходили виробничу практику.

Під керівництвом досвідчених фахівців юні правники набули практичного досвіду роботи у суді, ознайомилися з організаційною структурою суду та  специфікою господарського судочинства.

Заступник начальника відділу управління персоналом Бабенко Вікторія провела інструктаж з питань охорони праці та техніки безпеки та окремо зупинилась на загальних правилах поведінки державного службовця.

Керівник апарату суду Поляков Олександр розповів студентам про особливості розгляду господарських справ, висвітлив проблемні питання визначення підвідомчості та підсудності господарських спорів. Майбутнім юристам побажав цікавої роботи та плідного закріплення здобутих теоретичних знань на практиці.

Практиканти мали змогу поринути в атмосферу судового процесу, а також дізнатися про роботу структурних відділів суду. Студенти відвідали музей економічного судочинства, де прослухали лекцію з історії господарського суду Харківської області та становлення господарських судів в Україні.