flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди 75-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників колектив суду привітав учасників бойових дій у Другій світовій війні

23 серпня 2018, 14:38

 23 серпня 1943 року для кожного харків’янина є світлою та священою датою. 75 років тому місто Харків остаточно було звільнене від німецьких військ. Роки все далі відокремлюють нас від минулих страшних подій, але пам'ять про тих, хто віддали свої життя за свободу рідної землі, живе у серцях.

 За даними Харківської місцевої організації ветеранів України у Харкові на сьогоднішній час залишилось 33 особи, які боролись за визволення міста Харкова від нацистських загарбників. Святий обов’язок – берегти пам’ять про полеглих на полях війни та піклуватися про живих ветеранів.

 Працівники апарату та судді господарського суду Харківської області від щирого серця привітали ветеранів-визволителів міста Харкова. Напередодні свята робітники суду особисто вручили подарункові кошики та подякували ветеранам за подвиг, мужність та витримку, за те, що сьогодні поруч із нами. Під час зустрічей ветерани поділилися своїми історіями, висловивши зі свого боку слова подяки за проявлену увагу та турботу, а також побажали колективу суду успіхів у здійсненні правосуддя та мирного неба над головою.