flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Юних правників ознайомили із роботою Господарського суду Харківської області

31 жовтня 2019, 11:43

 З метою підвищення правосвідомості підростаючого покоління та ознайомлення з роботою суду майбутні фахівці завітали до Господарського суду Харківської області.

 Студентів 3 курсу факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ під керівництвом доцента кафедри правового забезпечення господарської діяльності Коропцової Д.В. та доцента кафедри фундаментальних та юридичних дисциплін Кисильової К.В. юних правників ознайомили із приміщенням суду. У ході зустрічі студенти дізналися про структуру суду, функції працівників суду, роботу секретаря судового засідання та помічника судді.

 Учні мали можливість побувати в ролі слухачів у судовому засіданні під час розгляду справи суддею Добрелею Наталею Сергіївною.

 Керівник апарату суду Поляков Олександр Володимирович розповів про особливості розгляду господарських справ, про єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему (ЄСІТС), основні напрями ЄСІТС, а також як отримати та для чого потрібен електронний цифровий підпис в Україні.

На завершення гостей запросили до музею економічного судочинства.