flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Фізичної особи-підприємця Юр'єва Олександра Валерійовича

09 квітня 2020, 17:32

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

______________________________________________________________________

 

Повідомлення

До уваги: Фізичної особи-підприємця Юр'єва Олександра Валерійовича

Справа № 922/509/20

 

Зміст повідомлення:

          Ухвалою господарського суду Харківської області від 07.04.2020 відкладено підготовче засідання по справі за позовом Харківської міської ради до Фізичної особи-підприємця Юр'єва Олександра Валерійовича про стягнення 212074,55 грн. на 20 травня 2020 о 10:00 год.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Харківської області за адресою: м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 8 під"їзд , кабінет 311, суддя Шатерніков М.І.

         Рекомендовано учасникам справи з урахуванням правових позицій Президента України, ВРУ, КМУ, РСУ, ВРП, щодо карантинних заходів:

- всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі "Електронний суд", поштою, факсом або іншими засобами дистанційного зв`язку;

- утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання, тощо).

- учасникам судових засідань подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами, або у випадку, якщо вони бажають особисто взяти участь у судових засіданнях, то подати клопотання до суду про продовження та відкладення розгляду справ, у зв`язку із карантинними заходами, на час карантину.

         З текстом даної ухвали  можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua/)

 

 

Суддя                                                                          Шатерніков М.І.