flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заняття суддів на базі Харківського апеляційного господарського суду

20 червня 2014, 15:57
20 червня 2014 року судді господарського суду Харківської області взяли участь у спільних заняттях в системі вдосконалення професійної підготовки суддів на базі Харківського апеляційного господарського суду.
 
Заняття проводилися за наступними темами:
-   Державно-приватне партнерство ті інші способи укладання договорів щодо використання державного майна;
-   Актуальні питання вирішення майнових спорів з вимогами до боржника в процедурі банкрутства відповідно до ч. 4 ст. 10 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (у редакції Закону України від 22.11.2011 №4212-VI)». Судова практика Верховного Суду України та Вищого господарського суду України з питань застосування законодавства про банкрутство.
 
Від господарського суду Харківської області з доповіддю на тему: «Актуальні питання вирішення майнових спорів з вимогами до боржника в процедурі банкрутства відповідно до ч. 4 ст. 10 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (у редакції Закону України від 22.11.2011 №4212-VI)». Судова практика Верховного Суду України та Вищого господарського суду України з питань застосування законодавства про банкрутство» виступила суддя Чистякова І.О.