flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Господарського суду Харківської області завітали студенти

13 жовтня 2021, 10:07

   12 жовтня 2021 року Господарський суд Харківської області відчинив двері для студентів денної та заочної форми навчання 4 курсу факультету №6 Харківського національного університету внутрішніх справ під керівництвом професора кафедри правового забезпечення господарської діяльності Чорної А.М., доцента кафедри правового забезпечення господарської діяльності Сядристої І.І. та Василько І.В. в рамках виїзного заняття з навчальних дисциплін «Господарське право», «Банківське право» та «Податковий менеджмент».

   Керівник апарату суду Поляков Олександр Володимирович розповів про особливості розгляду господарських справ, про єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему (ЄСІТС), основні напрями Єсітс, електронний цифровий підпис в Україні та безоплатну програму  для відеоконференцій Easycon.

   Студенти ознайомились з роботою канцелярії суду, організаційно-аналітичним відділом, роботою помічників та секретарів, архівом та відвідали зали судових засідань. В архіві суду екскурсанти ознайомилися з умовами зберігання справ.

   Наприкінці візиту всіх запросили до музею економічного судочинства. Майбутні юристи поповнили свій багаж знань новими, важливими для їх майбутньої професії знаннями та зробили пам'ятні фотографії.