flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу!

30 липня 2014, 10:50
За повідомленням Харківської дирекції Поштамт-Центр поштового зв’язку №1 УДПППЗ «Украпошта» від 23.07.2014 № 7-14 у зв'язку із загостренням суспільно-політичної ситуації на території Донецької та Луганської областей, проведенням бойових дій в зоні АТО, підвищення ризику виникнення загрози життю та здоров'ю працівників поштового зв'язку, блокуванням шляхів проїзду до міст Донецьк та Луганськ незаконними озброєними угрупованнями, з 22.07.2014 до окремої вказівки, призупинено приймання для пересилання поштових відправлень на адресу населених пунктів:
 
-          Донецької області: Амвросіївського, Старобешівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, міст Дзержинськ, Дебальцеве, Кіровське, Сніжне, Донецьк, Макіївка, Єнакієве, Горлівка, Харцизьк, Торез;
 
-          Луганської області: Перевальського, Попаснянського, Антрацитівського, Лутугинського, Станично-Луганського, Слов'яносербського, Краснодонського, Свердловського, районів, міст Луганськ, Алчевськ, Первомайськ, Кіровськ, Ровеньки, Красний Луч, Лисичанськ, Рубіжне, Стаханів, Брянка, Сєверодонецьк.
 
У зв'язку з цим:
 
-          копії судових рішень господарського суду Харківської області тимчасово не відправлятимуться учасникам судового процесу, що розташовані чи мешкають у зазначених регіонах;
 
-          не відправлені судові рішення зберігатимуться у господарському суді Харківської області до поновлення УДППЗ "Укрпошта" приймання для пересилання зазначеної кореспонденції.
 
Звертаємо увагу на те, що на офіційному веб-сайті господарського суду Харківської області в мережі Інтернет є розділ «Списки справ, призначених до розгляду». Разом з тим, для зручності користувачів найближчим часом у розділі «Інша інформація» також буде розміщено «Перелік судових справ, у яких відсутня можливість надсилання поштової кореспонденції учасникам судового процесу».
 
Крім того, уповноважені представники учасників судового процесу мають можливість отримати не надіслані судові рішення у господарському суді Харківської області за адресою: м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 8-й під'їзд.
 
Також, для доступу до судових рішень судів загальної юрисдикції відповідно до приписів Закону України "Про доступ до судових рішень" Державна судова адміністрація України забезпечує ведення Єдиного державного реєстру судових рішень. Судові рішення, внесені до Реєстру, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України. Для реалізації права доступу до судових рішень, внесених до Реєстру, користувачу надаються можливості пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування судових рішень або їхніх частин.
 
 
Просимо ставитися з порозумінням до ситуації, що склалася.