flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася III Всеукраїнська правнича школа з нерухомості та будівництва

16 вересня 2014, 11:29
13-14 вересня 2014 року відбулася III Всеукраїнська правнича школа з нерухомості та будівництва. Цей захід є частиною блоку: «Всеукраїнський курс цивільного права, організаторами виступає Харківський осередок Ліги студентів Асоціації правників України.
 
Протягом двох днів були проведені лекції, семінари та майстер-класи від видатних юристів-практиків і одних з найкращих та найталановитіших викладачів Національного університету «Юридичної академії»України імені Ярослава Мудрого та Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Були розглянуті питання легалізації самочинного будівництва, проблеми нерухомості та будівництва в окупованій Автономній Республіці Крим, правовий режим об’єктів незавершеного будівництва, а також безліч інших не менш цікавих питань.
Поділилася власним досвідом та практичними знаннями суддя господарського суду Харківської області Суярко Т.Д. Нею були висвітленні питання з теми : «Окремі аспекти судового захисту прав продавця нерухомого майна». Помічниця судді Суярко Т.Д. Шевчук Ю.В. взяла безпосередню участь у школі та виступила доповідачем з зазначеної теми.