flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Харківської області підписав меморандум про співпрацю з Інститутом судових експертиз імені Бокаріуса

12 вересня 2023, 12:01
 11 вересня 2023 року в приміщенні Господарського суду Харківської області голова Господарського суду Харківської області Віталій Усатий та директор Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» Міністерства юстиції України Сергій Тюлєнєв уклали Меморандум про співробітництво і взаємодію із метою подальшого зміцнення відносин шляхом розвитку співробітництва в галузі судової експертизи та судово-експертної діяльності.
 
  У межах укладеного договору сторони обмінюватимуться інформацією, проводитимуть навчання й реалізовуватимуть спільні напрацювання.
 
 Меморандум передбачає організацію, координацію та проведення досліджень (робіт, проєктів, технічних завдань тощо) в сфері науки, освіти, судово-експертної діяльності та інших галузях, здійснення в межах компетенції дій щодо проведення спільних експертних досліджень; обмін досвідом та актуальною інформацією про нові досягнення та найкращі світові практики в експертній царині, а також їх подальша імплементація, проведення підготовки та підвищення кваліфікації  шляхом проведення спільних семінарів, курсів з підвищення кваліфікації, взаємних стажувань спеціалістів.
 
 "Наразі питання ефективної співпраці є як ніколи актуальним. Обмінюючись інформацією, ми можемо напрацьовувати спільний досвід та організовувати практичну підтримку інформацією", - підвели підсумки керівники установ.