flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн–підготовка та підвищення рівня кваліфікації за стандартизованою програмою начальників і заступників начальників структурних підрозділів місцевих та апеляційних судів

20 серпня 2023, 15:56

14 серпня 2023 року Національна школа суддів України провела онлайн–підготовку та підвищення рівня кваліфікації за стандартизованою програмою начальників і заступників начальників структурних підрозділів місцевих та апеляційних судів.

Навчання організовано Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Від Господарського суду Харківської області участь у підготовці взяли начальник аналітичного відділу Злуніцина Я.О., заступник начальника відділу документального забезпечення та контролю Руденко О.О., заступник начальника аналітичного відділу Ягнюк О.В.

У своєму вступному слові директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна ознайомила учасників із правилами проходження підготовки та наголосила на значущості інтерактивної роботи і зворотнього зв’язку. Керівник зазначила, що в такий складний час, в період війни, роль начальників і заступників начальників структурних підрозділів є особливо важливою, адже вони є прикладом для “мікроколективів”, які очолюють.

Підготовка поглиблила професійні знання начальників і заступників начальників структурних підрозділів місцевих та апеляційних судів та дала їм можливість фахово проаналізувати практичні питання, що виникають у їх роботі.

Серед тем, що були представлені на розгляд аудиторії є:

-        клієнтоорієнтований підхід на державній службі;

-        захист персональних даних та комплекс системи захисту інформації;

-        розвиток персоналу: потреби у навчанні та планування навчання у судах;

-        проходження публічної (державної) служби в умовах воєнного стану;

-        запровадження сервісів для вразливих груп населення;

-        етика працівників апаратів судів.

Належну увагу приділили практиці застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади, а також порядку ведення службового розслідування. Викладачі спільно із слухачами аналізуватимуть особливості виконання судових рішень в умовах воєнного стану та організацію ефективного контролю за станом ведення діловодства у суді.

Із програмою онлайн-підготовки можна ознайомитись тут.

Інформацію використано з офіційного сайту Національної школи суддів України