flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ліквідатора, кредиторів, боржника та інших учасників справи про банкрутство Закритого акціонерного товариства "Сватівський молочний завод"

28 січня 2015, 09:58
ПОВІДОМЛЕННЯ
ПО СПРАВІ № 21/60б
ДО УВАГИ ліквідатора, кредиторів, боржника та інших учасників справи № 21/60б про банкрутство Закритого акціонерного товариства "Сватівський молочний завод":
 Ухвалою господарського суду Харківської області від 27.01.2015. (суддя Савченко А.А.) по справі №21/60б про банкрутство Закритого акціонерного товариства "Сватівський молочний завод" призначено до слухання звіт ліквідатора на "26" лютого 2015 р. о(б) 12:00. Судове засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Харківської області за адресою: м. Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 8-й під., 1-й поверх, кім. 104.
 Зобов’язано ліквідатора та кредиторів надати до господарського суду Харківської області суду копії всіх документів, які надавались до господарського суду Луганської області по справі №21/60б (в тому числі ухвали, постанови суду, клопотання, заяви учасників судового процесу, звіти ліквідатора, додатки до нього, і т.п.), повний звіт ліквідатора та всі необхідні докази у відповідності до приписів ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", разом з рішенням комітету кредиторів щодо результатів їх розгляду, належним чином засвідчені копії документів, які стосуються справи про банкрутство ЗАТ "Сватівський молочний завод".
Зобов'язано ліквідатора повідомити членів комітету кредиторів про дату, час та місце розгляду справи. Докази повідомлення надати до суду.
Явку в судове засідання ліквідатора та членів комітету кредиторів визнано обов'язковою.
З ухвалою суду можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.