flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Державного підприємства "Донецька вугільна енергетична компанія", м.Донецьк

28 січня 2015, 14:41
УХВАЛА
про порушення провадження у справі
 

 "15" січня 2015 р.
Справа № 922/286/15

 
Господарський суд Харківської області у складі:
судді Аріт К.В.           
розглянувши матеріали

позовної заяви
 Державного підприємства "Донецька вугільна енергетична компанія", м.Донецьк    
до
 Товариства з обмеженою відповідальністю "Кант", м.Харків  
про
 
 визнання недійсним договору

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
   
       Відповідно до ст.27 Господарського процесуального кодексу України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора або з ініціативи господарського суду.
       Суд, дослідивши обставини, викладені у позовній заяві, встановив, що до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача, слід залучити товариство з обмеженою відповідальністю "Донвуглересурси" та державне підприємство "Вугілля Україна".
 
Керуючись статтями 27, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву до розгляду.
2. Порушити провадження у справі та призначити її до розгляду у судовому засіданні на "12" лютого 2015 р. о(об) 11:00.
3. Залучити до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача товариство з обмеженою відповідальністю "Донвуглересурси" та державне підприємство "Вугілля Україна" .
4. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 61022, місто Харків, майдан Свободи 5, 8-й під’їзд, 2-й поверх, кабінет № 208.
5. Зобов’язати сторони за три дні до початку судового засідання через канцелярію надати до суду:
 Позивача:
- направити копію позовної заяви та додатки до неї на належну адресу відповідача, згідно витягу з ЄДР: 61024, місто Харків, вул.Лермонтівська, буд.21, кв.1. Докази надіслання надати до суду;
- направити копію позовної заяви та додатки до неї на належну адресу 3-ої особи - ТОВ "Донвуглересурси", згідно витягу з ЄДР: 84200, Донецька обл., місто Дружківка, вул.Радченко, буд.34 Б. Докази надіслання надати до суду;
- довідку за підписом головного бухгалтера про поточні рахунки у фінансових установах банку на позивача та відповідача;
- усі додаткові угоди до спірного договору та специфікації (за наявності);
- докази часткового виконання відповідачем обов’язків за спірним договором (копії платіжних доручень, квитанцій, корінців прибуткових касових ордерів тощо);
- правове обґрунтування обраного способу захисту, як визнання дій, пов'язаних із відступленням права вимоги неправомірними;
- докази досудового врегулювання даного спору (за наявності).
 
Відповідача:
- відзив на позовну заяву з документами в його обґрунтування;
- довідку про номери поточних рахунків, відкритих в установах банків;
- договір відступлення права вимоги №1710 від 17 жовтня 2014 року, укладений із товариством з обмеженою відповідальністю "Донвуглересурси".
 
Третіх осіб:
- договір права вимоги №1710 від 17 жовтня 2014 року, укладений між відповідачем та товариством з обмеженою відповідальністю "Донвуглересурси";
- договір права вимоги №0511 від 05 листопада 2014 року, укладений між товариством з обмеженою відповідальністю "Донвуглересурси" та державним підприємством "Вугілля Україна";
- правові заперечення (за наявності).
 
5. Усім учасникам судового процесу надати для огляду в судовому засіданні оригінали документів, доданих в обґрунтування позовних вимог чи заперечень на позов.
 
6. Попередити учасників судового процесу:
- усі документи адресовані суду повинні подаватись із зазначенням номеру справи, розкладені у відповідності до переліку додатків, прошиті та пронумеровані.
- письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст.36 Господарського процесуального кодексу України). В разі подання копії документу вона повинна бути засвідчена відповідно до вимог чинного законодавства України (Закону України "Про нотаріат", Закону України "Про адвокатуру" або ін. Відповідно до п.5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003) відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів „Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії, засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки підприємства, установи, організації іншої юридичної особи (ФОП - за наявності).
- представники сторін повинні мати паспорт, довіреність, а в необхідних випадках документ, що посвідчує їх службове становище.
7. Визнати явку представників сторін в судове засідання обов’язковою.
 

Суддя
 
 К.В. Аріт