flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги . Товариства з обмеженою відповідальністю "Ровеньківська нафтобаза-2004", м.Ровеньки Луганська область, Товариства з обмеженою відповідальністю , "Ровенькинафтопродуктсервіс", м.Ровеньки Луганською область

06 лютого 2015, 11:59
УХВАЛА
про порушення провадження у справі
 

 "30" січня 2015 р.
Справа № 922/565/15

 
Господарський суд Харківської області у складі:
судді Аріт К.В.            
розглянувши матеріали

позовної заяви
 Публічного акціонерного товариства "Укрсоцбанк", м.Київ    
до
 1. Товариства з обмеженою відповідальністю "Ровеньківська нафтобаза-2004", м.Ровеньки Луганська область
 2. Товариства з обмеженою відповідальністю ,   "Ровенькинафтопродуктсервіс", м.Ровеньки Луганською область  
про
 
 стягнення 25864468,10 гривень
 

 
визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
     На виконання Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" № 1632-18 від 12.08.2014 року та відповідно до розпорядження Вищого господарського суду України "Про зміну територіальної підсудності господарських справ" №28-р від 02.09.2014 року визначено, які суди розглядатимуть справи, підсудні господарським судам, розташованим в районі проведення антитерористичної операції, зокрема: господарським судом Харківської області - господарських справ, підсудних господарському суду Луганської області.
Керуючись статтями 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву до розгляду.
2. Порушити провадження у справі та призначити її до розгляду у судовому засіданні на "03" березня 2015 р. о(об) 12:30.
3. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 61022, місто Харків, майдан Свободи 5, 8-й під’їзд, 2-й поверх, кабінет № 208.
4. Зобов’язати сторони за три дні до початку судового засідання через канцелярію надати до суду:
 Позивача:
- довідку за підписом головного бухгалтера про поточні рахунки у фінансових установах банку на позивача та відповідачів;
- усі додаткові угоди до генерального договору №550-28/00071 (за наявності);
- усі додаткові угоди до договору поруки №550-7/2/00071_20 (за наявності);
- докази часткового виконання відповідачем-1 обов’язків за генеральним договором №550-28/00071 (копії платіжних доручень, квитанцій, корінців прибуткових касових ордерів тощо);
- додаткові первинні документи на підтвердження заявлених позовних вимог;
- докази досудового врегулювання даного спору (за наявності).
 
Відповідача-1:
- відзив на позовну заяву з документами в його обґрунтування;
- довідку про номери поточних рахунків, відкритих в установах банків;
- контр-розрахунок суми боргу та штрафних санкцій;
- докази часткового виконання своїх обов’язків за генеральним договором №550-28/00071 (виписки про рух коштів на поточному рахунку відповідача, копії платіжних доручень, квитанцій, корінців прибуткових касових ордерів тощо).
 
Відповідача-1:
- відзив на позовну заяву з документами в його обґрунтування;
- довідку про номери поточних рахунків, відкритих в установах банків;
- контр-розрахунок суми боргу та штрафних санкцій;
- усі додаткові угоди до договору поруки №550-7/2/00071_20 (за наявності).5. Усім учасникам судового процес надати для огляду в судовому засіданні оригінали документів, доданих в обґрунтування позовних вимог чи заперечень на позов.
 
6. Попередити учасників судового процесу:
- усі документи адресовані суду повинні подаватись із зазначенням номеру справи, розкладені у відповідності до переліку додатків, прошиті та пронумеровані.
- письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст.36 Господарського процесуального кодексу України). В разі подання копії документу вона повинна бути засвідчена відповідно до вимог чинного законодавства України (Закону України "Про нотаріат", Закону України "Про адвокатуру" або ін. Відповідно до п.5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003) відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів „Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії, засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки підприємства, установи, організації іншої юридичної особи (ФОП - за наявності).
- представники сторін повинні мати паспорт, довіреність, а в необхідних випадках документ, що посвідчує їх службове становище.
- у разі неявки їх представників у судове засідання та ненадання витребуваних судом документів, суд має право розглянути справу за наявними в ній матеріалами, в порядку ст.75 Господарського процесуального кодексу України.
 

Суддя
 
      К.В. Аріт