flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Оголошення!

15 січня 2024, 17:15

 У зв'язку із реальною загрозою життю, здоров'ю та безпеці відвідувачів суду, працівників апарату суду та суддів у звязку із неодноразовими обстрілами обєктів цивільної інфраструктури, що межують з приміщенням суду, в період з 29 грудня 2023 року по 08 січня 2024 року, працівникам Господарського суду Харківської області обмежити перебування в приміщенні суду з 10 по 19 січня 2024 року включно. У вказаний період за можливості виконувати свої посадові обовязки в дистанційному режимі у будь-якому безпечному місці поза межами адміністративної будівлі суду.

 Рекомендувати суддям на період з 10 по 19 січня 2024 року включно перенести здійснення судочинства у відкритих судових засіданнях за участю учасників судового процесу до усунення обставин, які зумовлюють загрозу життю, здоров'ю та безпеці громадян в умовах воєнної агресії проти України.

 Визначити, що в разі повітряної тривоги під час судового засідання суддям Господарського суду Харківської області рекомендується оголошувати перерву в судовому засіданні і разом з працівниками апарату суду, а також учасниками судового процесу слідувати до найближчого укриття.

 Прийом документів від учасників судових процесів здійснювати без участі працівників апарату суду шляхом можливості залишення документів у спеціально облаштованій скриньці, що розміщена біля Служби судової охорони.

 

 Наказ від 09 січня 2024 року №2