flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги:Дочірнього підприємства “Кольорлит” Публічного акціонерного товариства “Луганськтепловоз”,ліквідатора Щербань С.В.,Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного Управління Міндоходів у Луганській області

02 березня 2015, 13:34
До уваги:
 - Дочірнього підприємства “Кольорлит” Публічного акціонерного товариства “Луганськтепловоз”,
- ліквідатора Щербань С.В.,
- Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Луганська Головного Управління Міндоходів у Луганській області.
Справа № 913/561/14
за заявою Дочірнього підприємства “Кольорлит” Публічного акціонерного товариства “Луганськтепловоз”
до Дочірнього підприємства “Кольорлит” Публічного акціонерного товариства “Луганськтепловоз”
про визнання банкрутом
 
Ухвалою господарського суду Харківської області від 17.01.2015 р. було призначено до розгляду в судовому засіданні заяву ДПІ у Жовтневому районі м. Луганська про визнання грошових вимог до банкрута, ДП “Кольорлит” ПАТ “Луганськтепловоз”, м. Луганськ у сумі 176189,70 грн. на "11" лютого 2015 р. о(об) 10:40 год. за адресою: м. Харків, пл. Свободи 5, Держпром 8-й під'їзд, 3-й поверх.
 Ухвалою суду від 11.02.2015 р. був відкладений розгляд заяв ПАТ "Луганськтепловоз", м. Луганськ та ДПІ у Жовтневому районі м. Луганська на "10" березня 2015 р. о(об) 10:40 м. Харків, пл. Свободи 5 Держпром 8-й під'їзд, 3-й поверх.
Зобов’язано ліквідатора банкрута Щербаня С.В. надати суду відомості про результати розгляду заяв з грошовими вимогами до банкрута, у разі визнання вимог, чи наявності заперечень по них - їх документальне та нормативне підтвердження; докази направлення або вручення повідомлення про розгляд вимог кредитору. Зобов’язано кредиторів, ПАТ "Луганськтепловоз" та Державну податкову інспекцію у Жовтневому районі м. Луганська Головного Управління Міндоходів у Луганській області, м. Луганськ надати копію заяв, що надавалась до господарського суду Луганської області, документальне та нормативне обґрунтування поданих заяв.