flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ЗАТ «Сорокинський торгівельний дім»

03 березня 2015, 17:06
До уваги ЗАТ «Сорокинський торгівельний дім», ліквідатора, кредиторів, боржника та інших учасників справи №21/60, про банкрутство Закритого акціонерного товариства "Сватівський молочний завод":
 Ухвалою господарського суду Харківської області від 26.02.2015. (суддя Савченко А.А.) по справі №21/60б про банкрутство Закритого акціонерного товариства "Сватівський молочний завод" відкладено слухання звіту ліквідатора на "02" квітня 2015 р. о(об) 10:10, яке відбудеться за адресою: м. Харків, пл. Свободи 5 Держпром 8-й під'їзд, к. 104.
 Зобов’язано ліквідатора надати до господарського суду Харківської області суду копії всіх документів, які надавались до господарського суду Луганської області по справі №21/60б (в тому числі ухвали, постанови суду, клопотання, заяви учасників судового процесу, звіти ліквідатора, додатки до нього, і т.п.), повний звіт ліквідатора та всі необхідні докази у відповідності до приписів ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", разом з рішенням комітету кредиторів щодо результатів їх розгляду, належним чином засвідчені копії документів, які стосуються справи про банкрутство ЗАТ "Сватівський молочний завод", в тому числі письмові документи про виявлення та реалізацію майна банкрута в межах ліквідаційної процедури.
З ухвалою суду можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.