flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

33 РОКИ ГОСПОДАРСЬКІЙ ЮСТИЦІЇ!

04 червня 2024, 15:11
 Колеги судді та працівники апарату господарських судів, щиро вітаю Вас з 33-ю річницею утворення господарських (арбітражних) судів України!
 
 4 червня 1991 року Верховною Радою УРСР було прийнято Закон "Про арбітражний суд», який став фундаментом для створення системи господарського судочинства України.
Символічно, що господарські суди стали однолітками незалежної України, і разом з державою переживали складні процеси становлення і трансформації.
 
 В умовах сьогодення, коли наше незламне місто Харків і область перебувають під постійними обстрілами, судді і працівники апарату Господарського суду Харківської області, адаптувавшись до складних умов роботи за час воєнного стану, подолавши безліч труднощів, самовіддано і злагоджено працюють, забезпечуючи доступ до правосуддя та своєчасність інформування учасників судових проваджень!
 
 Хочу подякувати всім за високий професіоналізм і відданість своїй професії, для мене велика честь бути в такій команді!
То ж щиро вітаю Вас колеги і бажаю міцного здоров’я, успіхів, життєвої енергії, нових звершень та професійних здобутків задля зміцнення та підтримання авторитету правосуддя! І звичайно Перемоги Україні і миру!
 
 Також від всього нашого колективу, хочу висловити вдячність нашим захисникам і захисницям, завдяки подвигу яких ми можемо сьогодні працювати!
 
 Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
 
З нагоди нашого професійного свята працівники суду були відзначені нагородами від Верховного Суду, Харківської обласної військової (державної) адміністрації, Харківського міського голови, нагород Територіального управління Державної судової адміністрації України у Харківській області та Господарського суду Харківської області.
 
 
З повагою
Голова суду                                                                                                                        Наталія НОВІКОВА