flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори з нагоди Дня Конституції України

28 червня 2024, 15:30
28 червня 2024 року у Господарському суді Харківської області відбулись урочисті збори з нагоди 28 - ї річниці Конституції України.
 Судді та працівники апарату суду вшанували хвилиною мовчання воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресіі РФ проти України хвилиною мовчання.
 Голова Господарського суду Харківської області Наталія НОВІКОВА звернулася з вітальним словом до колективу і зазначила, що 28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною датою в сучасній історії нашого народу, оскільки саме цього дня в далекому 1996 році Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпивши це в Конституції - гарантії незалежності та соборності України, яка увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії.
 З нагоди Дня Конституції України, враховуючи сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності та вагомий особистий внесок у розвиток судочинства голова суду вручила Почесну грамоту Верховного Суду та нагрудний знак Верховного Суду судді у відставці Володимиру ЯРИЗЬКУ.
 Наталія НОВІКОВА ще раз привітала всіх зі святом та побажала міцного здоров’я, добробуту та затишку в родинах, мудрості та далекоглядності, високих досягнень, завжди мати непохитну віру у свої сили та свою Державу.