flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори з нагоди Дня Державного Прапора України, Дня Міста Харкова та Дня Незалежності України!

24 серпня 2024, 13:42
 У Господарському суді Харківської області відбулись урочисті збори з нагоди Дня Державного Прапора України, Дня Міста Харкова та Дня Незалежності України!
 
 Голова Господарського суду Харківської області НОВІКОВА Наталія привітала колектив суду зі святами, підкреслила значимість свят та символічність, що День Державного Прапора України та День Міста відзначають в один день.
 
 З нагоди Дня Незалежності України судді та працівники апарату Господарського суду Харківської області вдягнули вишиванки - символ незламного українського народу.
 
 Як би нам не було важко, за 33 роки незалежності ми довели світові, що Україна є суверенною державою, яка здатна стверджувати демократичні цінності та відстоювати свій суверенітет, державну і територіальну цілісність.
 
 З нагоди свят голова Господарського суду Харківської області Наталія НОВІКОВА побажала всім мирного неба над головою для реалізації нових можливостей, міцного здоровʼя, щастя, успіхів та благополуччя, нових сил і енергії для подальших звершень на шляху боротьби за краще майбутнє нашої Держави.