flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді Харківської області пройшли практику студенти Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

26 лютого 2018, 16:53

  Протягом січня - лютого 2018 року студенти 4-го курсу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого пройшли практику в господарському суді Харківської області.

  Під час практики працівники суду ділились із майбутніми юристами практичними знаннями та досвідом. Студенти ознайомились з організацією роботи суду, набули практичних навичок у оформленні судових справ та допомагали займатися відправкою кореспонденції.

  Також практикантам було представлено до перегляду відео про Європейську конвенцію з прав людини. Майбутні юристи були присутні у судових засіданнях, виконували практичні завдання та розглядали із суддями питання із застосування норм чинного законодавства в господарському судочинстві. У музеї історії економічного судочинства студенти дізналися історію становлення господарських судів в Україні, зокрема відвідувачам музею детально розповіли про господарський суд Харківської області.