flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Харківської області відвідали студенти

28 березня 2018, 14:05

  27 березня 2018 року до господарського суду Харківської області завітали студенти гуманітарного факультету Національного аерокосмічного університету імені М.Є.Жуковського за спеціальністю право.

  Помічник судді Юлія Дригач ознайомила студентів з роботою суду, розповіла про сучасні досягнення судової реформи та її майбутні перспективи.

  Розглянула налагодження зв'язків з громадськістю в судах, наголосила на важливості двостороннього зв’язку. Підкреслила велику роль підвищення рівня правової грамотності підростаючого покоління у становленні сучасного суспільства та представила «Посібничок у проведенні гри-квест у суді», ідейним натхненником якого стала суддя-спікер господарського суду Харківської області Суярко Тетяна Дмитрівна.

  Слухачам надали можливість бути присутніми у судовому засіданні під головуванням судді господарського суду Харківської області Присяжнюка Олексія Олексійовича.

  На завершення студенти змогли поринути у минуле, подивившись музей економічного судочинства та прослухавши екскурсію щодо розвитку системи господарських судів в Україні.