flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановний користувач судових процедур! Пропонуємо Вам прийняти участь у анонімному опитуванні відвідувачів офіційного веб-сайту Господарського суду Харківської області!

21 травня 2018, 15:53

Шановний користувач судових процедур!

Пропонуємо Вам прийняти участь у анонімному опитуванні відвідувачів офіційного веб-сайту Господарського суду Харківської області!

 

  Повідомляємо, що в період з 21 травня по 15 червня 2018 року Ви можете прийняти участь у опитуванні (анкетуванні) відвідувачів веб-сайту Господарського  суду Харківської області щодо якості функціонування суду.

 Заповнити анкету можна натиснувши на лінк або перейшовши за посиланням: https://goo.gl/forms/xiewqNc6MU6gXwP83.

  Крім того, заповнити анкету можна особисто завітавши до приміщення Господарського суду Харківської області в період з 29 травня по 08 червня 2018 року.

  Опитування (анкетування) проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до судів. Це опитування є вибірковим. Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Від Вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

 

Дякуємо за Вашу участь у опитуванні!