flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисте закриття спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді

02 липня 2018, 14:56

 23 червня 2018 року 285 кандидатів на посаду судді завершили спеціальну підготовку в Національній школі суддів України. Школа впродовж трьох місяців працювала над тим, щоб кандидати, які вже мають досвід роботи на посаді помічника судді, оволоділи знаннями, уміннями та навичками, які дозволять їм ефективно виконувати суддівські повноваження.

 У Харківському регіональному відділенні на урочистому заході, присвяченому завершенню спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, був присутній голова господарського суду Харківської області Віталій Усатий.

 Проректор Володимир Мазурок привітав слухачів і слухачок 10 та 11 груп з успішним завершенням спеціальної підготовки.

 Голова апеляційного суду Харківської області Антоніна Колтунова побажала кандидатам на посаду судді усім стати суддями та вчиняти судочинство справедливо.

 З вітальними словами до майбутніх суддів звернулися заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Харківській області Валентина Черняк, судді Тетяна Бобко, Ірина Дем’яненко, Віктор Яцина, Тетяна Штих, Михайло Гуцал, Алла Котелевець.

 Директор Харківського регіонального відділення Валентина Коржик висловила слова впевненості в доброчесності слухачів і слухачок, побажала їм усім успіхів у суддівській діяльності.

 Слухач Богдан Богатинський Від імені слухачів і слухачок подякував викладачам за професійну науку.

 Проректор Володимир Мазурок вручив кандидатам і кандидаткам на посаду судді свідоцтва Національної школи суддів України про проходження спеціальної підготовки.

  Інформацію використано з офіційного сайту Національної щколи суддів України

 

 

 Відеосюжет телеканалу Р1 «Вечірні новини» https://youtu.be/_pYkaBUpppU