flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентація Посібника для суддів з питань інтелектуальної власності

27 липня 2018, 14:21

  26 липня 2018 року у м. Києві за Підтримки розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США відбулась презентація Посібника для суддів з питань інтелектуальної власності.

 Від господарського суду Харківської області участь у презентації взяла член Ради суддів України, суддя-спікер господарського суду Харківської області Суярко (Гребенюк) Тетяна Дмитрівна.

 Посібник для суддів з питань інтелектуальної власності – це практичний довідник щодо судового розгляду справ у сфері захисту прав на об’єкти інтелектуальної власності, який містить інформацію про правову охорону низки об’єктів інтелектуальної власності та судову практику її захисту. Авторами нового видання стали судді господарських судів і Верховного Суду, голова Вищої ради правосуддя та судді у відставці.

 Також посібник вже рекомендовано Національною школою суддів України для використання у навчальних заходах з підвищення кваліфікації суддів, які спеціалізуються на розгляді справ у спорах, пов'язаних із захистом прав на об'єкти інтелектуальної власності.