flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Господарського суду Харківської області взяв участь у Міжнародній конференції

21 вересня 2018, 14:34

19 вересня 2018 року Комітетом Верховної Ради України з питань економічної політики спільно з Центром комерційного права, Міністерством юстиції України, Асоціацією правників України, Всеукраїнською самоврядною організацією фахівців конкурсного процесу, Незалежною асоціацією банків України, Проектом ЄС "Право-Justice", Міжнародним валютним фондом, Світовим банком та іншими партнерами проведено Міжнародну конференцію «Реформування системи банкрутства в Україні з огляду на кращі світові практики – детонатор інвестиційного буму та економічного прориву».

Від Господарського суду Харківської області участь у Міжнародній конференції взяв суддя Міньковський Станіслав Володимирович.

Під час заходу учасники розглянули роль реформи банкрутства у структурній трансформації економіки України та забезпеченні захисту права власності та міжнародний досвід і проект Кодексу України з процедур банкрутства, реєстр. № 8060. Також присутні обговорили проблемні питання застосування законодавства про банкрутство компаній, перспективи запровадження інституту банкрутства фізичних осіб та пошук оптимальної моделі саморегулювання професії арбітражних керуючих і стандарти професії.