flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначено переможців конкурсу дитячого малюнку

16 жовтня 2018, 17:59

  Нагадаємо, що в Господарському суді Харківської області було оголошено конкурс дитячого малюнку серед дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з інвалідністю, які проживають та навчаються в Харківській області. У конкурсі взяли участь діти віком від 9 до 15 років.

  У віковій категорії від 11 до 15 років I місце зайняла Анастасія Мартиненко з роботою «Повертайся живим», II місце зайняла Сніжана Строєва  з роботою «Феміда цінніша за золото», ІІІ місце – Ксенія Погоріла з роботою «Феміда. Добро і зло».

 

У віковій категорії від 7 до 10 років I місце зайняла Ельвіра Шемберко з роботою «Сон про мого тата», II місце – Анастасія Уханьова з роботою «Мій тато – захисник», ІІІ місце – Наталя Богданова з роботою «Непідкупна Феміда».

 

 

Організатором конкурсу відзначено роботу Іллі Скляренка «Мій брат – воїн».

 

 

 

 

У категорії «Глядацькі симпатії» за результатами он-лайн голосування перемогла Ельвіра Шемберко, робота «Сон про мого тата».

 

 

 

Нагородження переможців відбудеться 31 жовтня 2018 року о 12:00 в приміщенні Господарського суду Харківської області за адресою: м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 8-й під'їзд.

 

Додаткова інформація надається за телефоном: 703-47-17 (організаційно-аналітичний відділ суду).