flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Харківської області стягнув на користь державного підприємства більше 460 тис. грн

29 листопада 2018, 17:15

 Господарський суд Харківської області задовольнив позов Військового прокурора Харківського гарнізону в інтересах держави в особі Державного концерну «Укроборонпром» та Державного підприємства «Харківський завод транспортного устаткування» до Приватного акціонерного товариства «Харківський завод транспортного устаткування» про стягнення більше 460 тисяч гривень.

 «Судом встановлено те, що між державним підприємством (виконавцем) та приватним акціонерним товариством (замовником) було укладено договір про виконання робіт по вимірюванню та калібруванню. Протягом періоду з вересня 2015 по січень 2017 включно ДП «Харківський завод транспортного устаткування» надало відповідачу зазначені послуги. У порушення прийнятих на себе зобов'язань відповідач оплату вартості наданих послуг позивачем по вимірюванню та калібруванню загальною вартістю 304 245,22 грн не здійснив, у зв'язку із чим у відповідача виникла заборгованість перед позивачем», - повідомили в прес-службі суду.

 Суд задовольнив позов та стягнув з приватного акціонерного товариства на користь державного підприємства грошові кошти у розмірі 460502,32 грн, що складаються з суми основного боргу, збитків від інфляції, 3 % річних, пені та штрафу.

АДРЕСА МАТЕРІАЛУ: https://vecherniy.kharkov.ua/news/151627/