flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Харківської області задовольнив позов прокуратури про стягнення заборгованості за договором комунального майна

21 травня 2019, 17:05

 Господарський суд Харківської області задовольнив позов заступника керівника Чугуївської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Чкаловського селищної ради до ТОВ «Прайд-Енерго» про стягнення заборгованості в розмірі понад 160 тис грн за договором комунального майна.

 У січні 2018 року, між Чкаловський селищною радою та підприємством було укладено договір оренди комунального майна.

 У строкове платне користування було передано котельню, загальною площею понад 450 метрів квадратних, розташовану в смт Чкаловське, вартість якої становить понад 2 млн.грн.

 «Орендна плата визначається на підставі Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться у комунальній власності Чкаловской селищної об'єднаної територіальної громади. Підприємство орендну плату не вносило, в зв'язку з чим виникла заборгованість. Станом на лютий 2019 сума боргу склала понад 160 тис. Грн », - повідомили в прес-службі суду.

 З огляду на фактичні обставини справи, суд прийшов до висновку, що позовні вимоги підлягають задоволенню в повному обсязі.

АДРЕСА МАТЕРІАЛУ: https://vecherniy.kharkov.ua/news/157286/?