flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Харківської області стягнув понад 7 млн грн за несплату послуг геологічної розвідки

23 жовтня 2019, 11:41

   Господарський суд Харківської області розглянув справу за позовом ТОВ «Тутковський Інтегровані Рішення» до ТОВ «Техногазіндустрія» про стягнення заборгованості, яка виникла внаслідок неналежного виконання відповідачем своїх обов’язків.

  10.06.2013 між сторонами було укладено угоду про проведення польових сейсморозвідувальних досліджень корисних копалин по технології 3D зйомки на Осколонівській площі. Згідно з умовами договору підрядник зобов’язується провести дослідження в Луганській області в обсязі 109,60 кв. км загальної топографічної зйомки, а замовник сплачує аванс шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок, вказаний у договорі.

  Остаточний розрахунок за виконані польові роботи проводиться після підписання актів здачі-приймання виконаних робіт, які були підписані сторонами.

  «Відповідачем не здійснено остаточного розрахунку за виконані позивачем роботи, отже суд приходить до висновку про наявність у справі достатніх правових підстав для визнання позовних вимог законними, обґрунтованими і такими, що підлягають задоволенню в сумі  понад 7 млн. грн.» - пояснили в прес-службі суда.

АДРЕСА МАТЕРІАЛУ: https://vecherniy.kharkov.ua/news/162170/