flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Iнформація про скасування конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання

26 травня 2020, 12:44

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
   

 

 

                                                           НАКАЗ

 

25 травня 2020 року                Харків                                                 № 77-к

 

Про скасування оголошеного конкурсу

на зайняття вакантної посади державної

служби категорії «В» - секретаря судового

засідання господарського суду

Харківської області  

 

Відповідно до пункту 8 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 13 квітня 2020 року № 553-IX «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2020 рік» (в частині скасування ряду оголошених та незавершених конкурсів на посади державної служби), Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя 26.11.2019 № 3162/0/15-19),

 

Н А К А З У Ю :

 

  1. Скасувати оголошений згідно з наказом від 11 березня 2020 року № 41-к/а конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання господарського суду Харківської області.
  2. Скасувати дію наказу № 44-к/а від 19 березня 2020 року «Про призупинення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання».
  3. Відділу управління персоналом господарського суду Харківської області не пізніше наступного робочого дня з дня підписання цього наказу оприлюднити інформацію (наказ) про скасування оголошеного конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби та повідомити кандидатів щодо зазначеного одним із доступних способів, обраним ними.
  4. Відділу статистики та інформаційних технологій господарського суду Харківської області розмістити на офіційному веб-сайті господарського суду Харківської області (http://hr.arbitr.gov.ua) наказ про скасування оголошеного конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання не пізніше наступного робочого дня з дня його підписання.
  5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Керівник апарату суду                          (підпис)                                                О.В. Поляков